Roulette spelen

Roulette is een erg populair spel in het casino. Dit komt mede door de eenvoud van het spel. Ondanks de eenvoudigheid, kun je toch gebruik maken van een roulette tactiek
Bij online roulette speel je tegen de dealer, die het spel leidt. De dealer draait het wiel en laat een balletje in tegenovergestelde richting draaien in het wiel. Wanneer het balletje stil komt te vallen op een nummer zal de dealer dit nummer noemen aan de spelers. Iedereen die op dit nummer (of kleur) heeft gegokt krijgt zijn of haar winst uitbetaald door de dealer.

Het doel bij roulette is om zo nauwkeurig mogelijk te raden welk nummer er wordt gedraaid die ronde. Je kunt per fiche op meerdere getallen tegelijk gokken, maar de winst zal dan ook minder zijn. Hoe nauwkeuriger je gokt, hoe hoger de winst wanneer je je fiche op een winnend getal hebt geplaatst. De kans dat dit gebeurt is natuurlijk wel een stuk kleiner dan wanneer je gokt op een hele rij getallen. Logisch is dan ook dat bij het laatste voorbeeld de winst een stuk lager zal zijn.
Naast gokken op getallen kun je ook gokken op rood of zwart (de kleuren van de vakjes op het wiel), even of oneven en hoog of laag.

Hier vind je uitgebreide regels over roulette

Hier vind je meer over roulette spelen