Ajax – Feyenoord bij Betcity

De Klassieker: Een wedstrijd die altijd vol emotie zit en ditmaal extra belangrijk is vanwege de ranglijst. Als Feyenoord weet te winnen, zal het een gat van zes punten slaan op Ajax. Maar de Amsterdammers zullen er alles aan doen om het verschil van drie punten te dichten. Nieuwe spelers kunnen een verbluffende 100 keer hun inzet winnen bij een overwinning van Ajax of Feyenoord, terwijl de kans op een doelpunt van Kudus nu verhoogd is tot 3,50 keer de inzet!

Bet & Get op de Klassieker: We hebben nog meer promoties voor De Klassieker. Bestaande spelers kunnen nu profiteren van onze Bet & Get actie. Stort minimaal €20 en claim een gratis weddenschap van €5 voor deze geweldige wedstrijd. Deze promotie is ook geldig voor andere klassiekers in het buitenland dit weekend!

50x op Verstappen: Na zijn fantastische start van het seizoen in Bahrein, hoopt Max Verstappen zijn tweede opeenvolgende overwinning te behalen in Saoedi-Arabië. Nieuwe spelers kunnen maar liefst 50 keer hun inzet winnen bij een overwinning van Max!

NCAAB Profit Boost: Maak je klaar voor March Madness in de VS, waar de grootste basketbaltalenten het tegen elkaar opnemen. Wij hebben een fantastische Profit Boost klaarstaan voor al deze wedstrijden!

Nieuwe Welkomstbonus: Onze welkomstbonus krijgt een fantastische upgrade. Nieuwe spelers kunnen nu tot €50 aan gratis weddenschappen claimen bij een inzet van €10 op het sportsbook. Deze gratis weddenschappen worden verdeeld in vijf bets van €10. De welkomstbonus gaat volgende week live, dus promoot deze ook op jouw pagina!

Speel Slimmer bets: Voor het voetbal van deze week hebben we weer geweldige Speel Slimmer bets klaarstaan. Wed bijvoorbeeld op Klaassen die het eerste doelpunt scoort met een notering van 10.00, of Giménez & Kudus die beide scoren met een notering van 9.50. En wat dacht je van Pavlidis & v Wolfswinkel die beide scoren met een notering van 14.50, of dat Benfica, Atlético Madrid & Dortmund hun eerste helft winnen met een notering van 7.00!